träningsvärk AB

Herre jävla gud va mör jag är i kroppen idag hahaha, körde ett bodypump pass igår o tog väl lite för tungt på stången så kan inte gå så bra varken upp eller ner för trapporna...ser typ ut som jag är 80 år o har reumatism =P men det va sjukt skönt o få ta ut kroppen ordentligt...körde även ett mjuk yoga pass idag vilket inte heller va så skönt efter gårdagen men d mjukade upp lite granna i alla fall =)

Fick nått spel igår o for o shoppade skor för nästan 1000 spänn... reebook easy tone...sjukt sköna o ska nog ha dem som jobbskor i sommar så man får lite gratis träning när man kutar omrking på uteserveringen =) Lyfta upp rumpan lite( om det ens är möjligt) o fixa till benen hahahaha... vi får la se om det ger nått annars så har jag ju bara ett par snygga o bekväma skor o gå omrking i =)  var även in på biltema o kollade på en ny cykel...så till nästa lön så ska jag åka dit o köpa mig en sprillans ny damcykel =)  min har ju börjat gå sönder efter 4 år så e dags för en ny som inte skakar sönder, kedjan hoppar stup i kvarten eller som har trasiga skärmar som blöter ner mig =P


Nej nu ska jag nog avsluta mitt bloggande för idag o bege mig ut i köket för lite mer kurslitteraturläsande...jävla skitbok..vet fan inte hur jag ska hinna läsa klart o skriva om den tills på torsdag när jag har jobb i morrnkväll samt skola halva dagarna onsdag o torsdag...blir väl o sitta upp toksent i morrnkväll o skriva skiten efter jobbet o vara mer eller mindre som en zombie när vi får vara förskolebarn på besök på torsdag... allt löser  sig på nått vis d gör d alltid =)


kanske ska gå till ica sen o lyxa till med lite glass så man orkar med kvällen...beach 2011 vad e det? =P


P&K

Kommentarer
Postat av: Elin

äta bör man, annars dör man! Fidde´s filosofi på glass är att man måste äta minst 1 om dagen för att må bra.. så du är på rätt väg ;D haha!

2011-04-05 @ 21:43:35
Postat av: Elin

äta bör man, annars dör man! Fidde´s filosofi på glass är att man måste äta minst 1 om dagen för att må bra.. så du är på rätt väg ;D haha!

2011-04-05 @ 21:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0